KÜTÜPHANELER ARASI ÖDÜNÇ İŞLEMLERİ

15 Eyl

Daire Başkanlığı olarak Üniversitemiz kullanıcı (Öğrenci, İdari ve Akademik Personel, Araştırmacılar)’larına yönelik bilgi ihtiyaçlarını gidermek amacıyla koleksiyon zenginleştirme işlemleri gerçekleştirmekteyiz. Kullanıcılardan gelen yayın isteklerini yıl içinde bütçe imkanları da göz önünde alınarak sağlamaya çalışmaktayız. Yayın isteklerinde baskısı olmayan ve satın alınamamış yayınlarda olabilmektedir. Bu yayınları kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla ‘Kütüphaneler Arası Ödünç Verme İşlemi’ ile sağlamaktayız. Kütüphaneler Arası Ödünç Verme İşlemi kütüphanemizde bulunmayan yayınların (Makale, Kitap, Tez vs.) diğer üniversite kütüphanelerinden belirli süre içinde sağlanması işlemidir. Kütüphaneler Arası Ödünç Verme hizmetinden yararlanabilmek için :

1.Kütüphanelerimizde bulunan kitap/makaleler işleme konulmayacaktır.
2.Bu hizmetimiz Akademik ve İdari personelimiz içindir.
3.Kargo ücretleri(Geliş-Gidiş) istek yapan kişiye aittir.
4.İstekler canerozyurum@duzce.edu.tr ve kutuphane@duzce.edu.tr adresine gönderilmelidir.
5.’ http://kutuphane.duzce.edu.tr/766-sayfa-kutuphaneler-arasi-odunc-islemleri’ LİNKteki formun eksiksiz doldurulması gerekmektedir.
6. Diğer şekilde yapılan istekler dikkate alınmayacaktır.

Yukarıda belirlenen kurallara uyulması gerekmektedir.