Vidobu (online Video Eğitim) Veri Tabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

Deneme Süresi :  01.01.2019 - 29.01.2019

Erişim Adresi        Detaylı Bilgi

Üniversitemiz için, video eğitim kütüphanemizin demosu 1 ay süreli olmak üzere tanımlandı.

Bu aşamadan sonra öğrenci, akademisyen ve üniversitemiz çalışanlarının vidobu adresine kütüphane IP'si üzerinden girmeleri sınırsız erişim için yeterli olacaktır.

İlk aşamada sistem her giren kişiyi "misafir" olarak tanımlayacak ve erişime izin verecektir. Ancak kişiler isterse ilk videodan sonra çıkan yönlendirme ile üye girişi oluşturabilir.

Üye girişi oluşturmak sadece, videolarda kaldıkları yerleri kişisel olarak takip etmek gibi işlemlerde ve sizlere daha ayrıntılı istatistik verilebilmesinde avantaj sağlayacaktır. Diğer yandan kişiler üye girişi yapmamayı  tercih edebilir ve tüm videolara yine "misafir" kodu ile sınırsız erişebilir.

Diğer yandan  Off Campus özelliğini aktif ederek, öğrencilerimizin kampüs alanı dışından da  https://www.vidobu.com/edu/  linki  üzerinden üniversite mailleri aracılığı ile Video Kütüphanemize erişimlerini sağlıyoruz. Bu amaçla mail formatınızı da sisteme tanımladık, farklı bölümlerde başka formatlar kullanılıyorsa bana iletmeniz yeterli olur.