Veri tabanı abonelikleri anket çalışması

07 Kas

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 2020 yılı elektronik kaynak aboneliklerini (veri tabanları) ve birimlerimizin taleplerini belirleyebilmek amacıyla "Veri tabanı abonelikleri anket çalışması" hazırlamıştır. Elektronik kaynak aboneliklerini belirlerken üniversitemizin tüm kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek, bütçe imkanlarını iyi değerlendirmek ve üniversitemizin gelişimine katkı sağlayabilmek temel alınmıştır. E-kaynak taleplerinizi oluştururken Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı web sayfasında http://kutuphane.duzce.edu.tr/ bulunan duyurular, online veri tabanları linklerinden 2019 yılı aboneliklerimizi ve TÜBİTAK-ULAKBİM aboneliklerini kullanıcılarımızın incelemeleri ve seçimlerini yapmaları gerekmektedir. Anket çalışmasını aşağıadaki Linki tıklayarak üniversitemiz .....@duzce.edu.tr e-posta ve şifrelerinizle giriş yaparak 29.11.2019 tarihine kadar doldurmanız gerekmektedir.

Anket Erişim Linki