Ebook Central ( Ebrary E-Kitap )

24 Eki

Ebrary 150.000’nin üzerinde elektronik kitap içermektedir. İşletme&Ekonomi, Antropoloji, Bilgisayar&IT, Güzel Sanatlar, Mühendislik ve Teknoloji, Eğitim, Tarih, Dil&Edebiyat, Tıp, Psikoloji, Fiziki Bilimler, Fen Bilimleri, Din ve Sosyal Bilimler gibi 15 ana konu başlığı altında sınıflandırılmış yüzlerce alt başlık içermektedir.

• Basit ara yüzü sayesinde kullanıcıların kolaylıkla keşif yapmalarına imkan tanır.
  •  Kitaplarınızı offline olarak da okumanıza imkan tanımak amacıyla kitapları laptop, desktop, mobil cihazlar (IOS, Android cep telefonları ve tabletler) üzerine indirmenize imkan tanır.
  • Sahip olacağınız kişisel kitaplık sayesinde istediğiniz kitapları üzerlerinde aldığınız notlar ve vurgulamalar ile birlikte klasörler içinde saklamanıza imkan tanır.
  • Bu klasörleri arkadaşlarınıza email yoluyla iletmenizi mümkün kılar. Bir bakıma araştırmanızın arşivi görevini görür. Araştırma yaparken bir çok farklı seçenekten yararlanmanıza imkan tanır.
  • Kitap üzerinden herhangi bir bölümü kopyalamak istediğinizde otomatik olarak atıf bilgisini de bölüm sonuna ekler. Böylece istediğiniz platforma kopyala/yapıştır seçeneği ile aktarmanıza imkan tanır.
  • Screen Reader özelliği ile görme engelli kullanıcılarında platformdan yararlanmasına imkan tanır.
  • Platformun ara yüzü Türkçe olarak kullanılmaya uygundur.

Kullanım Klavuzu için TIKLAYINIZ.

Erişim  Adresi  için  TIKLAYINIZ.